Om produktet 

Opdag Caddy Cruiser, der er en golfsætholder, som passer til anhængertrækket af bilen. Den kombinerer praktiske funktioner med pladsbesparende design. Vores unikke design byder på følgende fordele: 

  • Nem installation: Med vores smarte design kan du nemt montere golfsætholderen på anhængertrækket uden behov for komplicerede værktøjer eller specialiseret viden. Det tager kun få minutter at installere og gøre klar til brug. 
  • Holdbarhed: Vores golfsætholdere er fremstillet i Danmark, af høj kvalitet og holdbart materiale, der sikrer, at dine golfsæt er sikrede og beskyttede under transport. 
  • Kapacitet til 2-4 golfsæt: CaddyCruiser er designet til at rumme mellem 2 og 4 golfsæt, hvilket gør den ideel til par eller grupper af golfspillere, der ønsker at transportere deres udstyr sammen. 
  • Justerbare spændemekanismer: Vi har inkluderet justerbare spændemekanismer, der passer til de fleste golfsæt for at sikre, at dine golfsæt forbliver stabile og på plads under kørslen. 
  • Nem foldbarhed: Golfsætholderen er let at folde sammen, når den ikke er i brug, hvilket betyder, at den ikke fylder meget ved opbevaring. Dette er især praktisk, når du skal have mere plads i bagagerummet eller på ferier, hvor du har brug for at pakke mere end bare dine golfsæt. 

Med vores golfsætholder kan du nemt transportere dine golfsæt sikkert og bekvemt uden at skulle bekymre dig om pladsmangel eller besværet ved at have dem i bagagerummet. Gå ikke på kompromis med din golffrihed - invester i vores golfsætholder til anhængertræk og oplev en bekvem og problemfri transportløsning. 

Om os 

CaddyCruiser er et produkt udviklet af de to unge golfspillere og ingeniørstuderende, Carl og Samuel, fra Aarhus Universitet. Lige siden den første prototype blev fremstillet, har der været arbejdet på at udvikle anhængeren for at gøre den så brugervenlig og effektiv som muligt.

Den første prototype blev skabt, fordi de to unge golfspillere selv havde problemer med at transportere alt deres udstyr til golfbanen, især når de spillede med to venner. De deler en bil med fire venner, da de alle flyttede til Århus samtidig for at studere hver deres uddannelse. Den dag i dag, nyder de stor gavn af anhængeren og kan slet ikke undvære den.

"Jeg drømmer om at skabe noget, jeg selv kan være stolt af og som andre mennesker også kan få glæde af." -Carl.

"At starte en virksomhed er at følge min drøm, skabe forandring og udfordre grænserne." - Samuel.

Grundlæggere og produktudviklere: Samuel Maagaard Vesterlund & Carl Emil Sestoft Jensen